BEVOEGDHEDEN

BIBLIOTHEEK

CULTUUR

JEUGD

ONTWIKKELINGSHULP

ONDERWIJS

SPORT

TOERISME

SINT-KATELIJNE-WAVER

POLITIEKE OPINIE

Literair talent gevonden

cultuur

Op zaterdagavond 15 oktober 2005 werd in de Midzeelhoeve de "bibliotheekweek" van Sint-Katelijne-Waver officieel geopend door de uitreiking van de prijs voor literair talent en de première van het stuk "Ik wens je de ogen van een kind" met René Verreth, Karen Schroeven en Tom De Haes op tekst van Phil Bosmans en muziek van Tom De Haes.
Winnaar van de prijs voor literair talent is Astrid Van Lierop. Op de tweede plaatse eindigde José Robsier en Rita De Wever kreeg de derde prijs. Een aantal bewoners van Borgerstein die deelgenomen hadden kregen een speciale vermelding. De overige deelnemers ontvingen een herinneringsdiploma.

eric gallery