BEVOEGDHEDEN

BIBLIOTHEEK

CULTUUR

JEUGD

ONTWIKKELINGSHULP

ONDERWIJS

SPORT

TOERISME

SINT-KATELIJNE-WAVER

POLITIEKE OPINIE

Zoek je een originele locatie? Het Raadhuis in Onze-Lieve-Vrouw-Waver is de oplossing!

cultuur

Zowat tien jaar geleden werden aan het voormalige gemeentehuis van Onze-Lieve-Vrouw-Waver grondige restauratiewerken uitgevoerd. Sindsdien vormt het raadhuis een belangrijke pijler in onze culturele infrastructuur. Het is een geschikte locatie om vergaderingen, lessen, repetities, voordrachten, cursussen, kleine toneelopvoeringen (voor max. 50 personen), recepties of zelfs kleine conferenties te organiseren. Zowel verenigingen, privé-personen als bedrijven kunnen de lokalen huren. Verenigingen en inwoners van de gemeente genieten van een gunsttarief.

Zowel de raadzaal (6,15 x 8 m), cultuurzolder (6,20 x 7,20 m) met klein podium (3,50 x 4,50 m) als een kleinere vergaderruimte staan ter beschikking.

Voor vergaderingen en cursussen zonder inschrijvingsgeld, betalen verenigingen en inwoners van onze gemeente slechts € 5. Een receptie kost voor verenigingen en inwoners van de gemeente € 50, voor recepties met commercieel karakter betaalt men € 99. Activiteiten van commerciële aard en cursussen met inschrijvingsgeld kosten € 22,50. Zeker de moeite waard om in een origineel en historisch kader en eigen gemeente activiteiten te organiseren.

Reserveren kan op de socio-culturele dienst van het gemeentehuis: 015 30 50 00

eric gallery

Reacties

Een aanrader om je fantasie de vrije loop te laten !


Een locatie waar ik de mannen van topYa naartoe zou willen sturen om inspiratie op te doen voor de schilderwerken in het jeugdhuis! De felle kleurtjes zijn gewaagd, warm, tijdloos en chique. Zo blijkt maar dat "oude gebouwen" niet noodzakelijk oubollig zijn.


Vic,
Ook de zolder van de jeugdbibliotheek Vinkenhof in Onze-Lieve-Vrouw-Waver is hevig gekleurd!
(zie verder op deze webstek)
Zeker ook een aanrader.

Eric Janssens