BEVOEGDHEDEN

BIBLIOTHEEK

CULTUUR

JEUGD

ONTWIKKELINGSHULP

ONDERWIJS

SPORT

TOERISME

SINT-KATELIJNE-WAVER

POLITIEKE OPINIE

't GROM aan de Midzeelhoeve

cultuur

Op 22 augustus 2005 begonnen de restauratiewerken aan de schuur van de Midzeelhoeve. Ze zullen zo’n 100 werkdagen in beslag nemen en zijn dus tegen eind 2005 afgerond. Dan begint de inrichting van de permanente tentoonstellingsruimte, zeg maar het eigenlijke groentemuseum. Als alles vlot verloopt kan het museum in de zomer van 2006 operationeel zijn. Deze week werd de naam voor het toekomstig GROenteMuseum bekend gemaakt: 't GROM.

Voor de bouwvakantie is men ook begonnen met de grondwerken aan de nieuwe tuin. Vanaf augustus wordt de 1 hectare grote tuin in vakken verdeeld en wandelpaden aangelegd. In het plantseizoen worden de nodige aanplantingen verricht, zodat tegen de zomer van 2006 de Midzeelhoeve-tuinen vaste vorm krijgen.

Eric Janssens
Ondervoorzitter vzw Midzeelhoeve

voor meer details zie ook artikel in archieven “Groentemuseum wordt een feit”

eric gallery

Reacties

Heuglijk nieuws. Laat de rozentuin er maar vlug komen, samen met de rest natuurlijk...