BEVOEGDHEDEN

BIBLIOTHEEK

CULTUUR

JEUGD

ONTWIKKELINGSHULP

ONDERWIJS

SPORT

TOERISME

SINT-KATELIJNE-WAVER

POLITIEKE OPINIE

nieuw regiohuis Mechelen opent deuren

partij

Op vrijdag 28 april openden de CD&V-regiovoorzitters van Rupel Zuidrand (André Van Broekhoven) en Mechelen (Eric Janssens) officieel de deuren van het nieuwe regiohuis in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 23 te Mechelen.
Dit huis doet dienst als secretariaat en vergaderruimte voor deze 2 regio's.
Dit regiohuis moet in de eerste plaats een ontmoetingsruimte worden voor iedereen die zich in de regio’s Mechelen en Rupel/Zuidrand actief inzet voor onze partij. Daarnaast moet het ook ruimte bieden voor leden, sympathisanten, kortom voor iedereen, die interesse heeft voor politiek en die in het ontmoeten met anderen zijn mening vorm wil geven.

eric gallery