BEVOEGDHEDEN

BIBLIOTHEEK

CULTUUR

JEUGD

ONTWIKKELINGSHULP

ONDERWIJS

SPORT

TOERISME

SINT-KATELIJNE-WAVER

POLITIEKE OPINIE

CD&V/N-VA-Lijst provincie district Lier voorgesteld

partij

Tijdens een gezamenlijke persconferentie stelden CD&V regiovoorzitter Eric Janssens en zijn N-VA-collega Bart De Nijn de lijst voor de provincieraadsverkiezingen in het district Lier voor.
Op dit ogenblik wordt de laatste hand gelegd aan het CD&V-N-VA-verkiezingsprogramma voor de provincie Antwerpen. Naast een sterk en overtuigend programma, heeft elk district ook nood aan uitstekende mannen en vrouwen, die onze partij een gezicht geven, dit programma willen uitdragen en omzetten in beleidsdaden. De samenstelling van de lijst is naar de kiezer toe enorm belangrijk. Een goede lijst bevat mannen en vrouwen die het vertrouwen genieten van onze kiezers en van het georganiseerde middenveld. Het toont de dynamiek, de vernieuwingszin, de openheid van het kartel aan.
Het is een sterk vernieuwde lijst (6 van de 8 kandidaten zijn nieuwkomers), aangevoerd door 2 sterke provincieraadsleden.

CD&V/N-VA-lijst provincieraadsverkiezingen
district Lier:

1. Lili Stevens
2. Guido Van den Bogaert
3. Wim Van Loo
4. Joris Van Dessel
5. Chris De Veuster
6. Hilde Van de Werf
7. Lutgarde Van de Velde
8. Walter Horemans

Dat het Vlaams Kartel in het district Lier werkt, blijkt ook uit het aantal gemeentelijke kartelakkoorden. Van de 8 gemeente zijn er maar liefst 7 (Lier, Heist-op-den-Berg, Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Berlaar, Putte en Bonheiden) waar het kartel CD&V-N-VA opkomt bij de gemeenteraadsverkiezingen van 8 oktober. In Nijlen (waar N-VA een grote afdeling heeft) komen beide partijen met afzonderlijke lijsten op, maar ook hier is de verstandhouding optimaal. Daar is afgesproken dat Nijlen de N-VA kandidaat voor de provincieraad levert.

eric gallery