BEVOEGDHEDEN

BIBLIOTHEEK

CULTUUR

JEUGD

ONTWIKKELINGSHULP

ONDERWIJS

SPORT

TOERISME

SINT-KATELIJNE-WAVER

POLITIEKE OPINIE

Kris Peeters zet schouders onder de CD&V / N-VA provincieraadslijst in het district Mechelen

partij

Voor de 2 de keer op rij trekt Harry Beuckelaers, Schepen in Puurs en Provincieraadslid de lijst voor de provincieraadsverkiezingen van het district Mechelen. Deze keer evenwel geruggensteund door Vlaams Minister Kris Peeters die de lijst duwt. Bart De Nijn van N-VA staat op 2.
Op dit ogenblik wordt de laatste hand gelegd aan het CD&V / N-VA-verkiezingsprogramma voor de provincie Antwerpen. Naast een sterk en overtuigend programma, heeft elk district ook nood aan uitstekende mannen en vrouwen, die onze partij een gezicht geven, dit programma willen uitdragen en omzetten in beleidsdaden. De samenstelling van de lijst is naar de kiezer toe enorm belangrijk. Een goede lijst bevat mannen en vrouwen die het vertrouwen genieten van onze kiezers en van het georganiseerde middenveld. Het toont de dynamiek, de vernieuwingszin, de openheid van het kartel aan. Dat het kartel in het district Mechelen werkt, blijkt ook uit het aantal gemeentelijke kartelafspraken. Van de 5 gemeenten zijn er 4 waar het kartel CD&V / N-VA opkomt bij de gemeenteraadsverkiezingen van 8 oktober.
Eric Janssens
Voorzitter CD&V regio Mechelen

CD&V/N-VA-lijst provincieraadsverkiezingen district Mechelen1. Harry Beuckelaers,Lijsttrekker, Schepen uit Puurs,provincieraadslid
2. Bart De Nijn (N-VA) Gemeenteraadslid uit Mechelen,
Voorzitter N-VA arrondissement Mechelen
3. Monique De Ryck,OCMW-Voorzitster uit Bornem
4. Mieke Van Nuland,Gemeenteraadslid uit Mechelen
5. Stefaan Deleus,Gemeenteraadslid uit MechelenJONGCD&V
6. Maaike Bradt,Studente uit WillebroekJONGCD&V
7. Kris Peeters,Lijstduwer, Vlaams Minister

eric gallery