BEVOEGDHEDEN

BIBLIOTHEEK

CULTUUR

JEUGD

ONTWIKKELINGSHULP

ONDERWIJS

SPORT

TOERISME

SINT-KATELIJNE-WAVER

POLITIEKE OPINIE

Sint-Katelijne-Waver heeft toerismeconsulent

toerisme

Op 16 augustus neemt de pas opgerichte vzw Toerisme Sint-Katelijne-Waver een toerismeconsulent in dienst. De keuze viel op Annelies Mertens. Zij zal de toeristische troeven van Sint-Katelijne-Waver uitspelen en de gemeente beter op de kaart zetten. Katelijne en Waver hebben heel wat te bieden op toeristisch vlak, denk maar aan het groentegebeuren met de Mechelse Veilingen, het Proefstation voor Groenteteelt, het toekomstige groentemuseum aan de Midzeelhoeve ('t Grom) en de Week van de Groentestreek. Maar de gemeente is niet alleen bekend om haar groenten. Daarnaast zijn er nog het domein Roosendael en het Sint-Ursulaklooster met de wereldvermaarde wintertuin. Verder beschikt Sint-Katelijne-Waver over een uitgebreid fietspadennetwerk. De toerismeconsulent zal de eerste maand opereren vanuit het toerismekantoor in de Hallestraat te Mechelen, vanaf de opening van 't Grom (16 september) zal de balie in de nieuwbouw aldaar haar vaste stek worden.
Eric Janssens
Schepen van Toerisme
Voorzitter Toerisme Sint-Katelijne-Waver

eric gallery