BEVOEGDHEDEN

BIBLIOTHEEK

CULTUUR

JEUGD

ONTWIKKELINGSHULP

ONDERWIJS

SPORT

TOERISME

SINT-KATELIJNE-WAVER

POLITIEKE OPINIE

nieuw schepencollege samengesteld

partij

Na de offiŽle installatie van de gemeenteraad van Sint-Katelijne-Waver op 2 januari 2007 werd het nieuwe schepencollege samengesteld en werden de bevoegdheden verdeeld.
Eddy Vercammen legde reeds op 15 december 2006 de eed af voor zijn tweede ambtstermijn als burgemeester. Hij krijgt de bevoegdheden Algemeen beleid & coŲrdinatie, politie, brandweer en personeel toegewezen.
Eric Janssens is Eerste Schepen en hij neemt Cultuur, bibliotheek, toerisme, onderwijs, kinderopvang en patrimoniumbeheer voor zijn rekening. Over sport en jeugd en ontwikkelingssamenwerking is hij de eerste 3 jaar nog bevoegd, evenals over de zustergemeente Iernut.
Tweede schepen is Hilde van de Werf. Zij is verantwoordelijk voor burgerlijke stand, sociale zaken, seniorenbeleid, gezondheid, mindervaliden en toezicht OCMW. De eerste 3 jaar neemt zij ook communicatie, informatica onder haar hoede. Na 3 jaar krijgt ze er kerkhoven bij.
Lily Cleymans wordt derde schepen voor 3 jaar, bevoegd voor water- en groenbeheer, kerkhoven en onderhoudswerken.
Bert De Keyser krijgt als vierde schepen land- en tuinbouw, ruimtelijke ordening, huisvesting en milieu. Na 3 jaar komt daar nog water- en groenbeheer bij.
Jo Nagels wordt vijfde schepen met als bevoegdheden Openbare werken, financiŽn, mobiliteit en lokale economie
Sven Vercammen wordt vanaf 1 januari 2010 schepen van sport, jeugd, communicatie en informatica, onderhoudswerken en ontwikkelingssamenwerking/Iernut

eric gallery