BEVOEGDHEDEN

BIBLIOTHEEK

CULTUUR

JEUGD

ONTWIKKELINGSHULP

ONDERWIJS

SPORT

TOERISME

SINT-KATELIJNE-WAVER

POLITIEKE OPINIE

Vrijdag de 13de !

toerisme

Opening Toeristisch Seizoen Sint-Katelijne-Waver
Op vrijdag 13 april openent de nieuwe vzw Toerisme Sint-Katelijne-Waver het toeristisch seizoen 2007. Tevens wordt de nieuwe toeristische infobalie in 't GROM (Groentemuseum Midzeelhoeve) officieel in gebruik genomen.
De vzw Toerisme Sint-Katelijne-Waver werd in mei 2006 boven de doopvont gehouden en sinds augustus is een halftijdse toerismeconsulente in dienst. De afgelopen maanden is er heel wat voorbereidend werk verricht achter de schermen. Op vrijdag 13 april treedt Toerisme Sint-Katelijne-Waver voor het eerst naar buiten.
Wat mogen we zoal verwachten? Er wordt een toeristische kaart van Sint-Katelijne-Waver uitgegeven met de belangrijkste bezienswaardigheden en toeristische routes. Op 13/4 wordt ook de nieuwe webstek www.toerismeskw.be aan het publiek voorgesteld. Op dit ogenblik wordt de laatste hand gelegd aan de erfgoedpublicatie, die met enige vertraging volgende maand uitkomt.
In de toekomst zal Toerisme SKW de bestaande wandelpaden in de gemeente actualiseren en de folders in een nieuw kleedje steken. Ook proberen we de gastenkamers in onze gemeente te stimuleren.
De volgende weken staan in het teken van de voorbereiding van de populaire Week van de Groentestreek die vanaf dit jaar ook door Toerisme Sint-Katelijne-Waver georganiseerd wordt.
Eric Janssens
Schepen van Toerisme
Voorzitter Toerisme Sint-Katelijne-Waver vzw

eric gallery