BEVOEGDHEDEN

BIBLIOTHEEK

CULTUUR

JEUGD

ONTWIKKELINGSHULP

ONDERWIJS

SPORT

TOERISME

SINT-KATELIJNE-WAVER

POLITIEKE OPINIE

Vzw Toerisme Sint-Katelijne-Waver zoekt versterking

toerisme

Sinds het najaar van 2006 beschikt onze gemeente over een toeristisch infokantoor. Deze balie werd ondergebracht in het nieuwe groentemuseum aan de Midzeelhoeve 't Grom.

Bij de start van het nieuwe toeristische seizoen is de Vzw Toerisme Sint-Katelijne-Waver op zoek naar vrijwilligers die een handje willen toesteken op toeristische evenementen en aan de toeristische infobalie.

Ben je er ook van overtuigd dat Sint-Katelijne-Waver heel wat toeristische troeven in handen heeft en wil je er graag andere mensen warm voor maken? Of misschien heb je als klant van de toeristische sector ook interesse om de andere zijde van toerisme te ontdekken? Dan is dit misschien wel iets voor jou.

Vzw Toerisme Sint-Katelijne-Waver is op zoek naar vrijwilligers die een handje willen toesteken op toeristische evenementen en aan de toeristische infobalie. Ze krijgen de belangrijke opdracht om promotie te voeren voor de troeven van Sint-Katelijne-Waver, hart van de groentestreek. �s Zondags houden zij ook mee de toeristische infobalie open en verschaffen ze bezoekers informatie over de gemeente.

Voel je je aangesproken of wil je graag meer? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de toerismeconsulent Annelies Mertens op het nummer 015 32 11 14 of e-mail naar info@toerismeskw.be. Natuurlijk mag je altijd eens een kijkje komen nemen aan de toeristische infobalie, Midzelen 25A. De toerismeconsulent is aanwezig op woensdag van 13 tot 17 uur en op donderdag en vrijdag van 9 tot 17 uur.
Eric Janssens
Voorzitter Toerisme Sint-Katelijne-Waver vzw

eric gallery