BEVOEGDHEDEN

BIBLIOTHEEK

CULTUUR

JEUGD

ONTWIKKELINGSHULP

ONDERWIJS

SPORT

TOERISME

SINT-KATELIJNE-WAVER

POLITIEKE OPINIE

Waverlied in wereldpremière

cultuur

Thumbnail image for Officieel logo WAVER1000.jpgOp donderdag 10 april gaat het enige echte "Waverlied" in wereldpremière. Dit gelegenheidslied naar aanleiding van "1000 jaar Waver" wordt omstreeks 22 uur aan het grote publiek voorgesteld tijdens de verpachte repetitie van de Koninklijke Fanfare Graaf d'Elissem (Dorp Onze-Lieve-Vrouw-Waver).
Het liedje beschrijft kort een aantal hoogtepunten uit de Katelijnse en Waverse geschiedenis en vertelt ook wat nu zo typisch is aan onze gemeente. De groep "Nite Spirit" uit OLV-Waver zingt en speelt het lied in en wordt bijgestaan door de Waverse drummers van de Brown Sugar Drummers. Nite Spirit maakte ook al de gelegenheidsliedjes voor "Fata Morgana" en voor de "Monumentenstrijd" (geschreven en gecomponeerd door Jo Swinnen).
Dit optreden missen betekent ongetwijfeld een gat in uw cultuur! Zeker komen.
(meezingen is toegestaan)
Eric Janssens
Schepen van Cultuur

eric gallery