BEVOEGDHEDEN

BIBLIOTHEEK

CULTUUR

JEUGD

ONTWIKKELINGSHULP

ONDERWIJS

SPORT

TOERISME

SINT-KATELIJNE-WAVER

POLITIEKE OPINIE

Eric Janssens herverkozen tot voorzitter CD&V Regio Mechelen

partij

Op maandag 8 maart kwamen heel wat CD&V leden afgezakt naar Bonheiden voor de bovenlokale verkiezingen. Voor het regionale luik zijn de stemmen geteld. Eric Janssens kreeg 371 stemmen achter zijn naam en werd met 95,6 % herverkozen als regiovoorzitter. De voorzitters van de 3 geledingen zijn nieuw: Regiovoorzitter voor JONG-CD&V is Jolijn Janssens (Nijlen), Vrouw & Maatschappij koos Peggy Ghekiere (Mechelen) en de senioren kozen Raymond Van Campenhout (Sint-Katelijne-Waver) tot hun nieuwe voorzitter.
Vanuit de regio werden volgende kandidaten verkozen om in het provinciaal bestuur te zetelen:
Chris De Veuster, Sebastiaan Mariƫn, Wim van den Bruel, Guido Vertommen, Ronny Janssens, Frank Jansen, Chris Vervoort, Peggy Ghekiere en Jamila Hamddan Lachkar. Proficiat aan alle deelnemers van deze bovenlokale verkiezingen.
De resultaten voor de rechtstreekse verkiezing van het provinciaal bestuur en de algemene vergadering worden eind deze week bekend gemaakt.

eric gallery