BEVOEGDHEDEN

BIBLIOTHEEK

CULTUUR

JEUGD

ONTWIKKELINGSHULP

ONDERWIJS

SPORT

TOERISME

SINT-KATELIJNE-WAVER

POLITIEKE OPINIE

directeurs buitenlandse toeristische diensten op bezoek

toerisme

Op woensdag 5 mei komt een delegatie van zo'n 20-tal directeurs van buitenlandse toeristische kantoren die in ons land gevestigd zijn op bezoek in Sint-Katelijne-Waver. Om 11 uur bezoeken zij het Ursulinenklooster met wintertuin (Bosstraat 9), daarna brengen ze een kort bezoek aan onze Toeristische dienst (Midzelen 25A) en om 13.30 uur gaan ze lunchen in brasserie de Midzeelhoeve, waar verdere contacten tussen de directeurs onderling en Toerisme Sint-Katelijne-Waver vzw gelegd worden.

Dit bezoek zal zeker een stimulans bieden aan de internationale uitstraling van een aantal van onze bezienswaardigheden zoals het Ursulineninstituut.

De directeurs vertegenwoordigen volgende landen: Andorra, Kroatië, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Luxemburg, Marokko, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Thailand, Tunesië USA en de Dominicaanse Republiek. Ook de directeur van Brussels Expo, organisator van het Vakantiesalon zal aanwezig zijn.

eric gallery