BEVOEGDHEDEN

BIBLIOTHEEK

CULTUUR

JEUGD

ONTWIKKELINGSHULP

ONDERWIJS

SPORT

TOERISME

SINT-KATELIJNE-WAVER

POLITIEKE OPINIE

Wandelclub "De Kadodders" wint prijs "Hart voor Toerisme"

toerisme

toerismeprijs.jpgVoorzitter Jan De Koninck van wandelclub De Kadodders uit Sint-Katelijne-Waver mocht tijdens de opening van het toeristisch seizoen de toerismeprijs "Hart voor Toerisme" 2011 uit handen van provinciegouverneur Cathy Berx in ontvangst nemen. Deze wandelclub organiseert al vele jaren de Groentetocht tijdens de Week van de Groentestreek en de Kadoddertocht in het najaar. Verder zorgen de Kadodders door hun deelname aan vele wandelactiviteiten in heel Vlaanderen voor de bekendheid van Sint-Katelijne-Waver. De Kadodders ontwierpen mee het wandelnetwerk en de wandellussen binnen de gemeente: Roosendaelpad, Katelijnepad, Borgersteinpad, Torekenspad en Waverwoudpad.

eric gallery