BEVOEGDHEDEN

BIBLIOTHEEK

CULTUUR

JEUGD

ONTWIKKELINGSHULP

ONDERWIJS

SPORT

TOERISME

SINT-KATELIJNE-WAVER

POLITIEKE OPINIE

Eric Janssens nieuwe voorzitter Koninklijke Fanfare Graaf d'Elissem

cultuur

graafdelissem.jpgHet bestuur van de Koninklijke Fanfare Graaf d'Elissem uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver koos Eric Janssens als nieuwe voorzitter. Hiermee volgt hij Marcel Vets op die gedurende 12 jaar het voorzitterschap op zich nam. Graaf d'Elissem is de oudste vereniging van de fusiegemeente Sint-Katelijne-Waver. "de Graaf" telt een 35-tal muzikanten en 200 leden. Als nieuwe voorzitter wil hij samen met de bestuursploeg, muzikanten, dirigent en vrijwilligers de tradities van de fanfare voortzetten en inspelen op nieuwe tendensen. Het aantrekken van nieuwe en jonge muzikanten is een van de eerste prioriteiten. Tijdens het kerstconcert van 26 december laatstleden werd Marcel Vets als Erevoorzitter gehuldigd.

eric gallery