BEVOEGDHEDEN

BIBLIOTHEEK

CULTUUR

JEUGD

ONTWIKKELINGSHULP

ONDERWIJS

SPORT

TOERISME

SINT-KATELIJNE-WAVER

POLITIEKE OPINIE

Geschenkbons steeds populairder

toerisme

DSC02297.jpgSinds de invoering van de geschenkbons van Toerisme Sint-Katelijne-Waver vzw eind 2008, kent deze formule een stijgend succes. We startten met 32 handelaars en intussen is dit aantal tot 50 opgelopen.

De gelukkige die zo'n cheque ontvangt krijgt een lijstje van alle handelaars en horecazaken waar hij of zij met de bons terecht mee kan. Vorig jaar werd op die manier in het totaal voor 6510 Euro gekocht. De geschenkbons worden vooral aangewend als kerstcadeau, verjaardagsgeschenk, moeder- of vaderdag, voor juf of meester of gewoon zomaar.
Deze bons genieten alvast een ruime bekendheid onder de inwoners en toeristen, hetgeen een extra steun voor onze plaatselijke horeca en middenstand betekent. Ook bedrijven kunnen ze aan hun personeel of zakenrelaties als geschenk aanbieden.
De geschenbons van 5,10 en 20 Euro zijn te koop bij Toerisme Sint-Katelijne-Waver (in 't Grom) en vanaf nu ook aan de balie van het gemeentehuis en in de bibliotheek.
Handelaars die interesse hebben om opgenomen te worden in de lijst van de geschenkbons kunnen rechtstreeks contact opnemen met Toerisme Sint-Katelijne-Waver vzw.
Midzelen 25A - 2860 Sint-Katelijne-Waver, Tel: 015 32 11 14
info@toerismeskw.be ; www.toerismeskw.be
Eric Janssens
Schepen van Toerisme

eric gallery